Megavino - Megaspirits - Megabeer - Brussels Expo - Brussel - vrijdag 19  › zondag 21 oktober 2018

Megavino is niet alleen de grootste wijnbeurs, maar ook het grootste wijnevenement in de Benelux. Naarmate het aantal wijnproducerende landen toeneemt - de teller staat vandaag op 35 - groeit ook het producentenaandeel. Vorig jaar steeg dat aandeel met maar liefst 85%, wat enkele interessante ontdekkingen opleverde.

Maar er is meer... Megavino is immers een totaalconcept met schitterende stands, waar talrijke activiteiten, wedstrijden en tastings worden georganiseerd. De afzonderlijke proeflocaties zijn prachtig aangekleed, en ook daarbuiten valt er heel wat te beleven!

NEW! Megaspirits by Megavino

Jaar na jaar winnen destillaten en alcohols aan populariteit en zij verdienen dan ook zonder twijfel hun plek op Megavino. De aanwezige spirits zullen gegroepeerd worden in een aparte zone met een eigen identiteit, Megaspirits, gevormd door een klassevolle Black Box in het paleis.

... en BESPAAR TIJD voor je bezoek!

Alleen professionals krijgen gratis toegang tot Megavino. Niet-professionele bezoekers kunnen een toegangsticket kopen via www.megavino.be/tickets/.

Wil je Megavino bezoeken als professional? Dan is het noodzakelijk om je te in te schrijven. Dat kan vooraf, of bij de inschrijvingsstands ter plekke. Het kan tot 48 uur duren om je aanvraag en bijbehorende documenten te verwerken.